Amb més de 75 anys d'experiència en el sector floral, i tres generacions .
Realitzem projectes de decoració per a tota mena d'actes; nupcials, comunions, festes, naixements, aniversaris, festes d'empresa, decoració d'estands en fires i convencions. Els nostres projectes decoratius d'art floral aconsegueixen sempre uns resultats espectaculars i inoblidables. Serveis especials per a dates especials. Nadal, Sant Valentí, Sant Jordi, Dia de la Mare, Halloween. .

casaments

Les noces, és el dia més especial per a una parella, és per això que volem que tots els detalls siguin únics. El ram de núvia, la decoració de la cerimònia, els centres de taula, les polseres, els arrestats, i un llarg etc . d'opcions i possibilitats. Contacta amb nosaltres i reservem una cita per poder dissenyar la decoració d'aquest dia tan especial.

Celebracions,  aniversaris,natalicis

Es poden dir moltes coses amb flors, i estem aquí per ajudar-te a fer precisament això. Amb una àmplia gamma de precioses flors de temporada durant tot l'any, els nostres experts floristes poden crear alguna cosa perfecte per a qualsevol ocasió o destinatari.

Funerals

En els difícils moments en què mor un familiar o un ésser estimat. Els ajudem a triar la corona, el ram o les flors en els colors més adequats que expressin els seus sentiments.